Karin’s Choice

Met Karin’s Choice naar Griekenland:

Authentiek, kleinschalig én voordelig

Weg van de massa is de slogan van Karin’s Choice. Deze reisaanbieder staat voor authentieke vakanties naar onder meer Turkije, Portugal en Griekenland.
Maakt Karin’s Choice haar beloftes waar en wat heeft Karin jou te bieden in Griekenland? Gek op Griekenland ging voor jou op onderzoek uit en we zijn aangenaam verrast.

Vliegreis én huurauto inclusief

Als je niet van massatoerisme houdt, niet in een groep achter je reisleider aan wilt lopen en liever op een rustig terrasje in de zon geniet van de lokale keuken, is Karin’s Choice misschien wel wat voor jou. Even helemaal weg van de hectiek van alledag en vanuit kleinschalige accommodaties de vakantiebestemming zelf ontdekken en beleven, dat is waar het bij Karin’s Choice om draait. In plaats van grote all-inclusive hotels kiest Karin voor authentieke plaatsjes. De vliegreis en huurauto zijn altijd inclusief.

Vroegboekactie Ross Holidays

Groots in kleinschaligheid

Karin’s Choice brengt je naar Corfu, Kreta, Lesbos, Kos, Samos, Rhodos of Zakynthos. Ruime keuze dus. Elke bestemming biedt je een ruime keuze aan accommodaties. En eerlijk is eerlijk: het zijn stuk voor stuk plekjes die we graag eens willen verkennen. Zo kunnen we op Corfu terecht bij de biologische boerderij van Kostas en Agathi, die je graag leren hoe je de heerlijkste Griekse gerechten kunt maken. In het schilderachtige Boukari staat de vrolijke Anna voor je klaar, die je samen met haar zussen trakteert op vers fruit uit eigen tuin. En op je eigen terras of balkon geniet je van een magistraal zeezicht. Wie krijgt daar geen vakantiekriebels van?

Oase van rust op Lesbos

Met Karin's Choice naar Griekenland

Nog meer voorbeelden? Op Lesbos kiest Karin voor een kleinschalige oase van rust aan de Golf van Gera. En voor een vrijstaande villa met rondom zeezicht in het mooie Molyvos. Op deze plek hoor je de kippen kakelen in de moestuin en een wandelpad brengt je naar het natuurlijke zandstrandje van Tsipouri. Het zijn maar twee van de vele aantrekkelijke accommodaties, verspreid over het hele eiland.

En dan de prijs….

Zoveel moois, inclusief vliegreis én huurauto… wat moet dat niet kosten? Ook hier zorgt Karin voor een wel heel aangename verrassing. De prijzen liggen beduidend lager dan vergelijkbare aanbieders. Karin’s Choice is sinds 2012 actief en heeft mede door deze unieke prijs-kwaliteitsverhouding een onmisbare plek veroverd in het vakantie-aanbod naar Griekenland.

Onze eindconclusie

Ben je op zoek naar een unieke vakantie in Griekenland, maar wil je daar niet de volle prijs voor betalen? Dan moet je beslist bij Karin’s Choice zijn. Met een groot aanbod authentieke accommodaties en uiterst scherpe prijzen, kan wat ons betreft de vakantie niet meer stuk. Aanrader! Meer keuze? Check dan ons overzicht van alle aanbieders.

Bekijk Karin’s vakantiefilmpje: