Jongerenvakanties

Zon, zand, zee en feesten:

Actieve jongerenvakanties naar Griekenland!

The Ouzo Circle

Je bent jong en je hebt zin om te feesten en om lekker actief te zijn? Dan is een jongerenvakantie naar Griekenland echt wat voor jou. Samen met leeftijdsgenoten genieten van strand, zon, zee, actie en feesten. Wij hebben de coolste en voordeligste aanbieders van jongerenvakanties naar Griekenland op een rijtje gezet. Met de bus of met het vliegtuig en alles in één keer geregeld. Dus pak je koffers en have fun!

Kreta, Kos, Rhodos of Corfu?

HTC private party, Villa Mercedes

De vetste feesten, de mooiste beachclubs en de beste uitgaansgelegenheden vind je op Kreta, Kos, Rhodos en Corfu. Stuk voor stuk eilanden waar je helemaal los kunt gaan en waar je behalve feesten en op het strand liggen nog veel meer kan doen. Actief zeilen, surfen, noem maar op. Jouw ideale jongerenvakantie naar Griekenland dus. En waar je ook voor kiest: op elk Grieks eiland is het zomers lekker warm. Voldoende zonnebrand mee dus en genieten van een heerlijke vakantie in Griekenland…

Gogo Reizen: supervette jongerenreizen

Gogo vakanties

Wie aan jongerenvakanties naar Griekenland denkt, denkt aan GOGO reizen. Met het grootste aanbod en de vetste bestemmingen kan je feestvakantie met GoGo Tours niet stuk. Ga mee naar Chersonissos op Kreta, naar Kos-Stad of Rhodos-Stad. Met veel feesten en te gekke activiteiten plus de bekende Totally Summer tour. Bekende deejay’s en artiesten zorgen voor een feest om nooit te vergeten. Met dit jaar onder andere Billy The Kit, The Partysquad, Quintino, Vato Gonzalez feat MC Tjen en nog veel meer. Kies je eigen party pakket. Lees meer….

Go Fun!

Met de hotste reisleider crew, coole kroegentochten en het GoFun Holiday Passport is GoFun niet alleen de goedkoopste, maar misschien ook wel de beste. Je kunt kiezen voor supervoordelige busreizen of vliegreizen. En GoFun heeft ook examenreizen die je even alles doen vergeten wat je op school geleerd hebt. Check de prijzen!..

Voorproefje zien? Bekijk het filmpje:

https://youtu.be/y7NuRztrvlM