Sunweb

Voordelig en verrassend authentiek:

Met Sunweb naar de Griekse zon

Hij was destijds de bekendste reisleider van Nederland: Harry van de Sunweb. Maar al een paar jaar moeten we reisleider Harry missen. Waarom? Misschien was Harry een beetje te gewoontjes. Met de nieuwe collections SecretsXperience, Selections en Excellent wil de reisorganisatie je meer dan voorheen laten zien, dat je met Sunweb wel heel bijzondere vakanties kunt boeken – en dat voor een Sunweb prijs. Vandaar dat we het vernieuwde Griekenland aanbod van Sunweb eens goed voor je hebben bekeken. En we zijn enthousiast!

Rechtstreeks boeken

Eerst even over Sunweb zelf. Deze succesvolle Nederlandse reisorganisatie is anders dan anderen alleen rechtstreeks via internet te boeken. Geen tussenkomst van reisbureaus dus, waardoor ze de vakanties extra voordelig aan kunnen bieden. En veilig, want uiteraard is Sunweb aangesloten bij de ANVR en SGR.

120 bestemmingen

En dan over het aanbod van Sunweb. Je kan alleen al in Griekenland kiezen uit meer dan 750 accommodaties verdeeld over ruim 120 bestemmingen. En niet alleen naar populaire eilanden als Kreta, Kos, Rhodos en Corfu, maar ook naar Kefalonia, Limnos, Zakynthos, Samos, Lesbos, Parga, Santorini, Lefkas, Karpathos, de Peloponnesos, Thassos, Chios, Skiathos, Chalkidiki, Naxos, Paros, Skopelos, Alonissos, en Paxos.

Sunweb Secrets: uniek & authentiek

Tot zover de bestemmingen. Nieuw van Sunweb zijn de ‘collections’ of ‘labels’ vakanties binnen het assortiment, nog steeds voor een aantrekkelijk lage prijs. Sunweb Secrets is de eerste nieuwkomer. Vakanties met dit label zijn ‘uniek en authentiek’. De reisorganisatie zelf hierover: ‘Voor Sunweb Secrets zijn we omgereden en dat heeft geweldige adresjes opgeleverd: van bijzondere boetiekhotels tot sfeervolle appartementen op adembenemende locaties.’ Als we de Sunweb Secrets in Griekenland bekijken, zien we dat het meestal gaat om kleinschalige vakantieadresjes op bijzondere plaatsen. Van karakteristieke appartementen midden in een olijfboomgaard op Samos tot een ‘stress-vrije oase van rust’ in een traditioneel Grieks dorpje op Corfu. Onze conclusie: met deze Sunweb Secrets maakt de reisorganisatie bijzondere vakanties in Griekenland heel betaalbaar.

Sunweb Excellent: onthaasten en genieten

Genieten is het toverwoord binnen het vakantieaanbod Sunweb Excellent. Exclusieve resorts, designhotels en strandresorts bijvoorbeeld. ‘Escapes’ waar je heerlijk kunt onthaasten en lekker kunt bijkomen. Luxe spa’s en paradijselijke stranden – en dat voor een Sunweb prijs. Ook in Griekenland uiteraard.

Sunweb Selections: allerbeste all inclusive

Voor de Sunweb Selections heeft deze reisorganisatie alleen de all inclusive hotels met de allerhoogste klantwaardering geselecteerd. Hotels waar ‘alles dik voor elkaar is’ dus. Met de mooiste zwembaden, het lekkerste eten en de meest comfortabele kamers. De keuze in Griekenland is ruim en een aanrader voor als je op zoek bent naar een uitstekende all inclusive vakantie die nog betaalbaar is ook.

Sunweb Xperience: bijzondere belevenissen

Een heel andere categorie zijn de Sunweb Xperience vakanties. Hier kun je terecht voor bijzondere belevenissen en comfortabele all inclusive hotels met activiteiten voor alle leeftijden. Van zweven aan de trapeze en een workshop cocktail shaken tot film kijken in de openlucht en sup-lessen op een surfplank.

Meer dan ‘zomaar een vakantieaanbieder’

Sunweb laat zien dat ze meer is dan ‘zomaar een vakantieaanbieder’. Vier collecties wijzen je gemakkeiijk de weg naar een bijzonder aanbod van kleinschalige vakanties, exclusieve vakanties, all inclusive vakanties en doe-leuke-dingen vakanties. Voor elk wat wils dus. En nog voor een heel betaalbare prijs ook. Onze conclusie is dan ook: bij Sunweb vind je altijd een vakantie die aansluit bij jouw wensen en budget. Bekijk hier het complete aanbod van vakanties naar Griekenland van Sunweb

Op vakantie naar Griekenland met Sunweb